Huisartsenpraktijk de Schakel is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
078-6126262
Telefoonnummer: 078-6126262
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Reizigersvaccinatie

We bieden in de praktijk een volledige reizigersvaccinatie module aan( behalve gele koorts). 

Het is verstandig om ongeveer 4 weken voor vertrek een afspraak te maken.

Als u onderstaand intakeformulier invult en een afspraak maakt voor verdere begeleiding (In principe op woensdag of donderdag). 

Neemt u dan uw vaccinatieboekje, en een ingevuld intakeformulier mee.

De kosten dient u na het eerste consult gelijk te betalen en dat kan dmv pinnen; waarbij u zelf de nota declareert bij uw verzekering.

Het reizigersconsult is €28,29 en het vaccinatieboekje €3. Dit is exclusief de vaccinatiekosten per vaccinatie(€9,23 per vaccinatie) en exclusief de vaccinaties die u los afgerekend bij de apotheek.

Wel is het verstandig dat u zelf eerst bij uw verzekering informeert hoe het zit met de vergoeding voor reizigersadvisering.

Het reizigersconsult betreft: uw reizigersformulier bespreken, de juiste vaccinaties uitzoeken en uitschrijven, reisadvies voor uw vakantieland geven en afspraken maken voor het vaccineren. 

Wij zijn aangesloten bij de LCR wat betreft de reizigersvaccinaties.

Voor het niet verschijnen op de door u gemaakte  afspraak of niet 24 uur van te voren  afbellen krijgt u een nota van €10 per 10 minuten  en deze wordt niet vergoed door de verzekering.  Deze regel is conform de landelijke richtlijn van de Landelijke Huisartsen Vereniging.

 

Intakeformulier Reizigersvaccinatie