Huisartsenpraktijk de Schakel is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
078-6126262
Telefoonnummer: 078-6126262
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Afspraak maken

 

 Spreekuur op afspraak


U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 12 uur bellen voor een afspraak voor op het spreekuur. Als u voor 10.00 uur belt, kunt u meestal nog dezelfde dag terecht voor een afspraak.

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en plant telefonische consulten in.

De assistente zal u vragen waarom u de huisarts wit bezoeken. Zij doet dit om een inschatting te maken van de aard en de spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net zoals de huisarts) verplicht om vertrouwelijk me uw informatie om te gaan.

Een afspraak duurt 10 minuten en geldt in principe voor één patiënt en voor één klacht. Heeft u langer nodig, dan kan dat in overleg met de assistente. Komt u met meerdere personenen maakt u dan ook meerdere afspraken.

Wij vragen u, als u verhinderd bent voor een afspraak ons dit ook tijdig te laten weten. Zegt u een afspraak niet tijdig af dan volgt er een nota welke niet wordt vergoed door de verzekering.

De huisarten werken niet fulltime. We streven ernaar dat u een vaste huisarts heeft, maar bij een spoedeisende klacht kan u geholpen worden door een andere huisarts dan u gewend bent. 

De praktijk is nooit meer gesloten bij vakantie en daardoor kan het voorkomen dat als uw huisarts op nascholing is of met vakantie, dat hij of zij vervangen wordt door een waarnemer.

Met enige regelmaat worden er bij ons in de praktijk co-assistenten van de Erasmus Universiteit opgeleid.

Werkdagen dr. Drost: maandag-dinsdag-woensdag-donderdag

Werkdagen dr. Feij: maandag -dinsdag-woensdag-donderdag

Werkdagen dr. Remijn: maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag

Werkdagen dr. Huisman : maandag-woensdag--vrijdag

Werkdagen dr. Vroom: maandag-donsdag-vrijdag


Voor dringende zaken buiten kantooortijden belt u de huisartsenpost Drechtsteden:078-2020020