Huisartsenpraktijk de Schakel is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
078-6126262
Telefoonnummer: 078-6126262
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 12 uur bellen voor een afspraak voor op het spreekuur. 
Als u voor 10.00 uur belt, kunt u meestal nog dezelfde dag terecht voor een afspraak.

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en plant telefonische consulten in. 

Waarom stelt de assistente vragen als ik een afspraak wil maken?

 Als u belt om een afspraak te maken zult u de vraag van de assistente krijgen zoals: Wat is uw vraag aan de huisarts of wat  is de reden voor uw bezoek aan de huisarts?  Het kan aanvoelen als nieuwsgierigheid of een drempel opwerpen om een afspraak te kunnen maken.

Zij is daartoe opgeleid en doet dit om een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is  (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een afspraak duurt 10 minuten en geldt in principe voor één pa­tiënt en voor één klacht. Heeft u langer no­dig, dan kan dat in over­leg met de assistente. Komt u met meerdere per­so­nen maakt u dan ook meerdere af­spra­ken. Wij vragen u als u verhinderd bent voor een afspraak ons dit tijdig mee te delen. Zegt u een afspraak niet tijdig af dan volgt er een nota welke niet wordt vergoed door de verzekering.

De huisartsen werken niet fulltime. Wij streven ernaar, dat u een vaste huisarts heeft, maar bij een spoedeisende klacht kunt u geholpen worden door een andere huisarts dan dat u gewend bent.

Werkdagen van dr. Drost: maandag-dinsdag-woensdag-donderdag

Werkdagen dr. Feij: maandag-dinsdag-woensdag-donderdag

Werkdagen dr. Remijn: maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag

Werkdagen dr Verkleij: maandag-woensdag-donderdag en vrijdag

Werkdagen dr. Vroom: maandag-dinsdag en vrijdag

De praktijk is nooit meer gesloten ivm vakantie en daardoor kan het voorkomen dat als uw huisarts op nascholing is of met vakantie ,dat hij of zij vervangen wordt door een waarnemer.

Met enige regelmaat worden er ook bij ons in de praktijk co-assistenten van het Erasmus Universiteit opgeleid.

Voor spoed kunt u buiten kantooruren bellen met de huisartsenpost te Dordrecht: 62020020

Voor het niet verschijnen op de door u gemaakte afspraak of niet 24 uur van te voren  afbellen  krijgt u van ons een nota van €10 per 10 minuten  en deze wordt niet vergoed door uw verzekering. Dit is conform de landelijke richtlijn van de Landelijke Huisaartsen Vereniging.